Preduzeće Bobex osnovao je Dipl.Ing. Blagoje Popović, koji se od 1978 godine bavi proizvodnjom i plasmanom robe široke potrošnje, i najveći je izvoznik “HOME GADGET”-a iz Srbije, a gospodin Popović je i vlasnik prava intelektualne svojine za vise desetina proizvoda koje plasira, izvozi i prodaje u Evropi, najvise “TV shop” firmama, a samo ostrac za noževe i makaze je prodat u vise od 3 miliona komada!

Obzirom da BOBEX poseduje odeljenje za razvoj i sopstvenu alatnicu sa CNC masinama, kao i CAD CAM inzinjering, u stanju je da osmisli, proizvede i isporuči proizvode i po Vašoj zelji, Evropskog kvaliteta, a po cenama koje su uvek bolje od konkurencije iz Evrope!

Preduzeće „BOBEX“ DOO, ul. Kraljice Natalije br. 1, BEOGRAD, osnovano je 1991. god.

To je porodično, privatno preduzeće, koje je nastalo iz zanatskih radnji „UNIVERZAL PLASTIC, „METAL“ i „BATA PLAST“ koje su osnovane1978.god.

Predmet poslovanja bio je izrada alata-kalupa za metalne i plastične proizvode i proizvodnja finalnih proizvoda od plastičnih masa.

Sa češkom firmom VA-TRA (Prag) i još nekoliko firmi iz Češke republike, imamo kvalitetne poslovne odnose još od 1993.god.

Naša spoljnotrgovinska razmena sa svetom (uvoz sirovina, a izvoz gotovih finalnih proizvoda, je veoma obimna i u stalnom usponu.

Preduzeće „BOBEX“ DOO, već godinama zastupa interese i vrši nabavku sirovina i izvoz gotovih proizvoda, za 250 zanatskih radnji iz cele Srbije.

Radno vreme
Ponedeljak:08-16 h
Utorak:08-16 h
Sreda:08-16 h
Četvrtak:08-16 h
Petak:08-16 h
Subota:09-15 h
Nedelja:Zatvoreno
Zaposlenje

Prijave slati na email: bobexbg@gmail.com

Navigation
Zatvori

Moja Korpa

Close

Wishlist

Dobro nam došli!

Lozinka će vam biti poslata na ovu email adresu.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politika privatnosti.

Već imate nalog?

Close

Categories